Vleugels van Hoop

 
Vleugels van Hoop
 
Welkom - Wie zijn we? - Hoe helpen? - Projecten - Acties - Nieuwsbrief - Persnieuws - Contacteer ons - FAQ
 
 

 

 Compostella 2011
Opvolging actie
Blog
Fotoreportage

Compostella 2011

Compostella 2011


Twee koene kerels, Guy en Patrick, zullen tussen 02 en 21 juli 2011, de afstand Vosselaar-Compostella fietsen en zich laten sponsoren ten voordele van onze projecten.

Ze stellen zichzelf even voor:

Ik ben Guy Van Goubergen (links) samen met mijn vrouw Els en mijn 2 schatten van dochters Carolien en Anne-Sophie woon ook ik in Vosselaar.
Ikzelf ben een wielerliefhebber en deed dan ook al heel wat kilometers in mijn eentje naar het werk of gewoon bij ons in de omgeving.
Toch had ik altijd die droom om eens naar Compostella te fietsen.

De Organisatie 'Vleugels van hoop' was mij echter al een tijdje bekend , mijn allerliefste schoonmama (oma) Hilde zit mee in het bestuur.
Op een gezellige winteravond is dan eigenlijk het plan, dat toen nog helemaal nog geen plan was, ontstaan.
Ik zou fietsen voor het goede doel.
Natuurlijk kwam direct de bezorgdheid van mijn vrouwtje : 'Je kan zoiets niet alleen doen hé!'
Dus ging ik op zoek naar iemand die met mij dit avontuur wilde aangaan.
Het moest iemand zijn die ofwel ook gewoon was om te fietsen of iemand die zich een heel jaar actief wilde voorbereiden.
En natuurlijk moet je wel iets te vertellen hebben tegen mekaar als je een dikke drie weken met elkaar gaat fietsen.

Dus begon ik een zoektocht naar een compagnon. Dat moest iemand zijn die geen uitdaging uit de weg gaat , iemand waar je goed mee kan opschieten , enz. Dit was voor mij een zeer gemakkelijk opdracht. Er was op dat moment maar één iemand die aan deze critreria zou kunnen voldoen.
Alleen moest hij maar ja antwoorden op de vraag om mee te doen. Gelukkig heeft hij dat ook gedaan. Onze Patrick is meteen op de kar gesprongen wat voor
mij een hele opluchting was. Anders zou het project Compostella zeker enkele jaren in de diepvriezer zijn beland.

Het vervolg is iedereen waarschijnlijk wel bekend : trainen, samenkomen om route voor te bereiden en natuurijk veel lachen!!!
Hopelijk heeft iedereen nu een beter zicht over wie ik ben.

Guy

Ik ben Patrick Vermeulen (rechts) en woon in Vosselaar met Chris en onze 2 kinderen Anil en Nissy. Toen Guy met de plannen naar boven kwam om met de fiets naar Compostella te rijden voor 'Vleugels van Hoop', vroeg ik of ik mee kon rijden. Guy was direct enthousiast en we konden starten met de voorbereidingen.

Ook vind ik de link die gemaakt wordt met het engagement naar 'Vleugels Van Hoop' toe heel belangrijk . Als door deze actie het leven van mensen verbetert, is dit de inspanning waard. Ik ben ook geëngageerd in 'Oxfam wereldwinkel Vosselaar vzw', 'Vosselaar Fairtradegemeente' en de 'Vosselaarse adviesraad voor ontwikkelingssamenwerking.'

Patrick

COMPOSTELLA HERE WE COME!!!!!

Top


Opvolging actie

Er is een blog gestart om jullie te laten meevolgen in hoeverre de actie van Patrick en Guy vordert.

Top


Fotoreportage
Het startsein wordt gegeven op 02 juli

Bij de aankomst in Compostella op 22 juli zijn een glaasje champagne en medailles zeker verdient.
Vier bestuursleden van de vereniging zijn de renners aan de finish gaan verwelkomen.
Dank aan Guy en Patrick voor deze moedige actie! Jullie zien hier alvast twee kampioenen met 'vleugels' en een groot hart!!

Compostella Vleugels van Hoop

Voor meer nieuws klik hier

Overhandiging van de cheque tijdens Heikenskermis 2011.

Heel fier en vooral heel blij en onder een warm applaus overhandigden Guy en Patrick aan onze voorzitter een cheque van niet minder dan 15500 euro! Een ongelooflijk bedrag voor 'Vleugels van Hoop' dankzij een geweldige prestatie van deze twee vrienden! Een heel oprechte dankjewel!

Top