Vleugels van Hoop

 
Vleugels van Hoop
 
Welkom - Wie zijn we? - Hoe helpen? - Projecten - Acties - Nieuwsbrief - Contacteer ons - FAQ
 
 

 


 

 

 Vleugels van Hoop vzw steunt de ontwikkeling van mensen in het gebied der Grote Meren.

Veruit de beste manier om dit te doen is door directe financiële steun te bieden aan allerhande initiatieven in deze regio van hartje Afrika.

Hierdoor worden onze projecten niet alleen op de meest efficiënte en snelste manier gerealiseerd, maar wordt vooral  de lokale economie gestimuleerd en helpen we de  bevolking zelf de handen uit de mouwen te steken.

Wenst U onze werking te steunen?

    Dit kan, geheel vrijblijvend, op naam van 'Vleugels van Hoop'vzw
IBAN: BE88 0015 3001 4241 - BIC: GEBABEBB

  Een donatie vanaf 40€ (per kalenderjaar)
geeft U recht op een fiscaal attest.  • Met een eenmalige storting betoont u uiteraard uw solidariteit met de mensen van de grote meren en kan onze vereniging projecten helpen opstarten en verderzetten.

  • Door ‘Vleugels van Hoop’ maandelijks te steunen en u op langere termijn te engageren gaat u een stap verder. De garantie van vaste financiële middelen laat toe projecten beter te plannen, tevens kunnen grotere projecten opgestart worden zonder vrees dat deze voortijdig moeten gestopt worden wegens gebrek aan budget.

  • U beslist om een verjaardag, huwelijk, geboorte, jubileum,...  een diepere betekenis mee te geven en spoort Uw genodigden aan om, als geschenk, onze projecten te steunen (mededeling bij storting: gelegenheid-naam en voornaam van de initiatiefnemer-oproep Vleugels van Hoop).
    Wij bezorgen U de lijst van de donors met de geschonken bedragen.

Door financieel bij te dragen wordt u, als 'Vleugel van Hoop',
vanzelfsprekend op de hoogte gehouden van de werking van de vereniging
en van de lopende projecten.


Top

Sint Martens Latem

 

Schilde
 
 

 

Top