Vleugels van Hoop

 
Vleugels van Hoop
 
Welkom - Wie zijn we? - Hoe helpen? - Projecten - Acties - Nieuwsbrief - Persnieuws - Contacteer ons - FAQ
 
 Ronde van Vlaanderen 2011
Opvolging actie
FotoalbumRonde van Vlaanderen 2013

Het is weer bijna zover! Duizenden wielertoeristen krijgen de gekende ‘kuitenbijters’ onder de fiets geschoven tijdens de Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen
op 30 maart 2013.
 
Minstens twee dappere mannen zullen alweer deze Ronde van Vlaanderen afhaspelen voor het goede doel en hiermee de projecten van ‘Vleugels van Hoop’ steunen!

Dirk Duquet uit Sint Martens Latem en Guy Van Goubergen uit Vosselaar hebben het hart op de goede plaats. Nu nog enkel twee paar goede benen om deze dag tot een prachtig einde te brengen! Afspraak aan de eindmeet in Oudenaarde!

Wil u hen én onze projecten in midden Afrika een eind op weg helpen:
rekening IBAN BE88 0015 3001 4241 -  BIC : GEBABEBB
U krijgt een fiscaal attest vanaf € 40.


Top


Opvolging actie

Eindelijk, na een lange en degelijke voorbereiding, zowel wat sponsoring zoeken als fysieke training betreft, stonden onze 3 sportieve mensen: Dirk, Paul en Guy klaar om te vertrekken om 6u30 in Brugge. Ja, ze wilden alle 3 de volledige rit van 260 km rijden!
Door de ijzige koude, over de vlakke wegen (nu nog), met een super harde wind, raakten zij op de eerste stopplaats waar wij (Ingrid, Anne, Els, Carolien, Anne-Sophie en ikzelf) klaar stonden om een eerste stevige bevoorrading te verzorgen. Eventjes achter de gevel van een huis uit de wind gaan staan om de drinkbussen te vervangen of een banaantje te eten. Vol goede moed naar het moeilijkste stuk van de rit de verraderlijke hellingen.
Op de volgende stopplaats werd de supportersploeg versterkt met Bernadette, François, Albert en Betty. Anne-Sophie schreeuwde alle renners vooruit en Albert applaudisseerde de hele dag, kwestie van de renners aan te moedigen en om warme handen te krijgen.
In de “koekoeksstraat” in Horebeke waren Ninke en Bert op tijd om onze renners extra moed in te spreken. Het was nog altijd bijtend koud en de vermoeidheid begon zijn parten te spelen. Nog een banaan en een stukje rijsttaart? Niet opgeven en.... verder reden zij! Op de Kruisstraat in Ronse gaf Lut een extra duw en vanaf dan was het 'alleen nog' de Kwaremont, de Patersberg, de Berendries......oef,oef.....en duwen maar! Het einde kwam toch dichterbij.
In Oudenaarde stonden wij allemaal met een klein hart 'onze' moedige renners op te wachten. Zouden zij alle 3 de eindstreep halen??
JA HOOR!!!

Doodmoe maar overgelukkig, ijskoud maar met een heel warm hart voor de mensen in Afrika hebben Dirk, Paul en Guy gereden voor 'Vleugels van Hoop'.
Duizend maal DANK aan jullie allen die met jullie financiële steun onze renners vleugels gaven in dit barre weer!
Ingrid, Bernadette, François, Lut, Albert, Betty, Anne, Els, Carolien, Anne-Sophie, Ninke, Bert en Hilde, het supportersteam ter plaatse.

Top


Fotoalbum

Klik hier voor de fotoreportage.

Top