Vleugels van Hoop

 
Vleugels van Hoop
 
Welkom - Wie zijn we? - Hoe helpen? - Projecten - Acties - Nieuwsbrief - Persnieuws - Contacteer ons - FAQ
 
 


10 Miles Antwerpen 2016
Inschrijving BUFFET
Opvolging 2016
Fotoalbum

 10 Miles Antwerpen 2016

INSCHRIJVINGEN LOPERS AFGESLOTEN OP 15 FEBRUARI.
trom ALS NIET LOPER-SYMPATHISANT KAN JE NOG INSCHRIJVEN
VOOR HET BUFFET TOT 15 MAART.

Lopers, begin alvast je loopschoenen weer uit de kast te halen en de voorbereiding te starten voor de 10 miles van Antwerpen die volgend jaar doorgaat op 17 april 2016.
Ons streefdoel is om zoveel mogelijk mensen te mobiliseren voor dit evenement dat zal doorgaan op dezelfde locatie als de vorige jaren nl. de Captain’s Lounge, Beatrijslaan 26, op Linkeroever/Antwerpen, fantastisch gelegen langs de Schelde en op slechts 400m van de start.

Onze vorige edities waren succesvol!
Dank aan alle sponsors!
Dank aan alle lopers en sympathisanten!

Met deze derde editie zijn we ambitieus en willen we graag nog veel meer mensen mobiliseren voor ons evenement en goed doel, willen we nog iets hoger mikken qua bijdrage aan ons goede doel en een groter aantal actieve lopers en sympathisanten vinden die ons vervoegen op het etentje na de 10 Miles-wedstrijd.
Daarom combineren we in 2016 de 10 miles met de Ladies’ Run en voor de allerkleinsten de Chiquita Run.

Vleugels van Hoop is een vzw, opgericht in 2007, door enkele vrienden die Afrika een warm hart toedragen. Ons doel is om de ontwikkeling te steunen van mensen, in het gebied der grote meren (Midden Afrika). Veruit de beste manier om dit te doen is door directe financiële steun te bieden aan allerhande initiatieven in deze regio. Hierdoor worden niet alleen deze projecten op de meest efficiënte en snelste manier gerealiseerd, maar wordt vooral de lokale economie gestimuleerd en helpen we de bevolking zelf de handen uit de mouwen te steken. Momenteel focussen we op de opbouw van een nieuw centrum voor de 267 andersvalide kinderen van Jya mu bandi mwana, in Kigali – Rwanda. Je vindt alle informatie over onze projecten op onze website www.vleugelsvanhoop.be

Voor de lopers:

Er wordt aan elke loper gevraagd om 60 € te betalen, waardoor de onkosten van het evenement (inschrijving van € 25, looptrui, douchewagen, diner) grotendeels gedekt zijn. Voor de deelnemers aan de Ladies’ Run zal een broodjes lunch voorzien zijn na hun aankomst.

Daarnaast vragen wij de lopers een vrijwillige bijdrage te doen voor de projecten van Vleugels van Hoop vzw. De lopers zullen een fiscaal attest ontvangen voor dit bedrag.
Indien een loper sponsort of zich laat sponsoren, zal aan hem of haar of zijn/haar sponsor een fiscaal attest overgemaakt worden indien de sponsoring minimaal € 40 bedraagt. Dit is voor 45% aftrekbaar.

Inderdaad, we zijn er vroeg bij! Hierdoor willen we iedere loper de kans geven om zich op tijd voor te bereiden en eventueel wat sponsoring op te halen door acties op te zetten om het ingezamelde bedrag zo hoog mogelijk te krijgen.

Als loper ben je ingeschreven zodra de bijdrage is toegekomen op:

BE80 7370 4127 6977 (BIC : KREDBEBB) met vermelding "Lopen voor het Goede Doel 2016".

De uiterste datum van inschrijving, om organisatorische redenen, ligt vast op
         
15 februari 2016

Voor de niet-lopers/sympathisanten:

Van de niet-lopers wordt een bijdrage gevraagd van 40 € voor het diner.
Wil je als sympathisant ook onze projecten ondersteunen krijg je een fiscaal attest voor een bijkomende gift vanaf € 40.

Als niet-loper ben je ingeschreven zodra je bijdrage is toegekomen op:

BE80 7370 4127 6977 (BIC : KREDBEBB) met vermelding "Steun Goede Doel 2016".

De uiterste datum van inschrijving, ligt vast op
         
15 maart 2016

We hopen van harte om alle mensen van de 2 eerste edities terug te zien en andere mensen warm te maken om te lopen en achteraf gezellig samen te eten voor de fantastische projecten van  “Vleugels van Hoop”.

Top


Opvolging

Zondag 17 april 2016

Vroeg in de morgen werd de haag van de Captain’s Lounge opgevrolijkt door de Vleugels van Hoop letters, zodat alle atleten en sympathisanten snel de juiste spot vonden.
Louise beet de spits af door een dappere deelname aan de Chiquita Run.

Koen en Daan vertegenwoordigden ons loop-team in de Short Run en werden snel gevolgd door 20 dames die tijdens de Ladies Run wind en hagel doorstonden en allen met een grote glimlach de eindmeet haalden.

Als klapper op de vuurpijl starten niet minder dan 48 lopers in deze 31ste editie van de 10 miles van Antwerpen! Een zware run maar steeds kwamen de stralende smiles boven bij het geschreeuw en de ondersteuning van de talrijke Vleugels van Hoop supporters langs de kant. Koen verhoogde zijn prestatie door ook tijdens de 10 miles een zoon te vergezellen, in totaal 21 km afgelegd !   
Een puike prestatie van alle deelnemers en een zeer welkome financiële ondersteuning van alle sponsors met logo op ‘onze’ looptrui : Socoplast, ABBS, Eastman, HSH Aerospace, Conquista, DNL Systems, DVV en Autovil !

De verzamelde sponsoring wordt voor elke cent benut, daar waar het het meest nodig is. Ook dit jaar gaat al onze aandacht naar “Een wereld voor ALLE kinderen”, Jya Mu Bandi Mwana, voor de opbouw van een nieuwe thuis voor meer dan 200 andersvalide kinderen en jongeren.
Het werd een gezellig samenzijn tijdens de receptie en het buffet in de Captain’s Lounge, waar de avond werd opgeluisterd door Jean Bosco Safari, de peter van Vleugels van Hoop vzw.

Ook dit jaar een topdag waarvan je alle foto’s vindt in ons 10 miles webalbum (zie hieronder)

We hopen ook volgend jaar, 23 april 2017, te kunnen rekenen op een zonnige dag, vele dappere en glimlachende lopers, gulle sponsors, hard roepende supporters,….
Hartelijk dank vanwege het ganse Vleugels van Hoop team.

Top


Fotos

Klik op de foto en bekijk het ganse album

Top