Vleugels van Hoop

 
Vleugels van Hoop
 
Welkom - Wie zijn we? - Hoe helpen? - Projecten - Acties - Nieuwsbrief - Persnieuws - Contacteer ons - FAQ
 
 


Dunia 2016
Opvolging 2016
Fotoalbum

 


Dunia 2016

Opvolging

Het wereldfeest DUNIA zette op zaterdag 31 juli van 11 tot 18.30u haar gastvrije poort op het strand van Oostduinkerke voor de 13de keer open!  DUNIA staat voor een stukje gratis wereldreis, gezelligheid en plezier, proeven, snuisteren en ontdekken. Centraal op het wereldfeest stond opnieuw de befaamde wereldmarkt.

Verschillende vzw's en ngo’s gaven duidelijke informatie over hun project en openden voor de bezoekers de wereld via hun smakelijke keuken, toffe hebbedingetjes en kleurrijke kraampjes met lekkernijen en snuisterijen.

DUNIA betekent ook Fair Trade streekproducten, eerlijke handel en bio  overgoten met een portie wereldmuziek met als uitschieter : het lied van, door en voor Koksijde!
Verschillende dagen hebben Jean Bosco Safari en de vele vrijwilligers erop ‘gebrain-stormd’. Eerst de tekst op papier krijgen en er dan nog passende muziek bij componeren vraagt enige professionele begeleiding. Jean Bosco was er de geknipte man voor: singersongwriter met jarenlange ervaring en présence op  scene om een groep mensen op sleeptouw te nemen voor HET ‘Koksijde-lied’.
De jaarlijkse wereldmarkt ‘DUNIA’ op het strand van Oostduinkerke was de geschikte gelegenheid voor de publieke voorstelling.

Top


Fotos

Klik op de afbeelding en bekijk het ganse album

Top