Vleugels van Hoop

 
Vleugels van Hoop
 
Welkom - Wie zijn we? - Hoe helpen? - Projecten - Acties - Nieuwsbrief - Persnieuws - Contacteer ons - FAQ
 
 


Dunia 2018
Opvolging 2018
FotoalbumWereldfeest Dunia 4 augustus 2018

Halfweg de zomer strijkt Dunia traditiegetrouw neer op het strand van Oostduinkerke! 
Dunia staat voor gratis wereldleute, gezelligheid en plezier, lekker proeven, snuisteren en ontdekken. Centraal op het wereldfeest staat de gezellige wereldmarkt.

Verschillende 4de pijler-organisaties geven duidelijke informatie over hun project en openen voor de bezoekers de wereld via hun smakelijke keuken, toffe hebbedingetjes en kleurrijke kraampjes met lekkernijen en snuisterijen. 

Vleugels van Hoop kijkt volop uit naar jullie komst ... met dit jaar opnieuw onze overheerlijke sambusa’s.

Top


Opvolging

4 augustus op het strand van Oostduinkerke : zoals elk jaar een DUNIA festival met allure. De verschillende kraampjes van alle organisaties keken uit naar nieuwe contacten en positieve ervaringen.

Bij het Vleugels van Hoop standje stonden al vroeg op de dag geïnteresseerden met vragen over wat we zoal doen in Afrika, met nadien proevers van onze  zelfbereide  sambusa’s (mét of zonder pikante saus). Stuk voor stuk  ontmoetingen met hartelijke mensen.

DUNIA, jaar na jaar, een internationale ontmoeting door al die fel of minder gekleurde bezoekers en toeristen... ook deze editie werd voor iedereen weeral een  positief evenement.

Top


Fotos

Top