Vleugels van Hoop

 
Vleugels van Hoop
 
Welkom - Wie zijn we? - Hoe helpen? - Projecten - Acties - Nieuwsbrief - Persnieuws - Contacteer ons - FAQ
 
 


Dunia 2019
Opvolging 2019
FotoalbumWereld
feest Dunia  

b

  
Ook dit jaar neemt DUNIA u vanop het strand van Oostduinkerke mee op wereldreis!
Ontdek verre landen, maak kennis met de vele 4de pijlerprojecten, geniet van de optredens en workshops, kuier rond op de wereldmarkt, droom even weg in een hangmat of proef van een ongekende keuken!

Het wereldfeest strijkt neer op het strand van Oostduinkerke (links van het zwembad) op zaterdag 13 juli van 11u tot 18.30u.

Top


Opvolging

Zaterdag 13 juli 2019 - 9u : met een meer dan behoorlijke wind vlogen we er in om de ons toegewezen visserstent van achter-, en zijwanden te voorzien. Het werd proberen en we gingen haast mee de lucht in dus hebben we enkel de zijkanten zo goed en zo kwaad als mogelijk vastgemaakt met spanriempjes en hopen zand.

Om 11u ging de Dunia-poort open voor het grote publiek. Weerzien met bekenden en ontmoetingen met nieuwe gezichten. Een bonte variatie van diverse talen, origines, tinten huidskleur, muziekgenres, leuke hebbedingen, lekkernijen en allerhande snuisterijen.

Aan de organisatoren wensen we een dikke proficiat voor de tip-top organisatie van dit Wereldfeest! Tot volgende zomer in 2020 en ... dan vragen we aan  Ina Van Thienen een plaatske uit de wind.

Bernadette, reporter van dienst

Top


Fotos

Klik op de foto om het album te bekijken

Top