Vleugels van Hoop

 
Vleugels van Hoop
 
Welkom - Wie zijn we? - Hoe helpen? - Projecten - Acties - Nieuwsbrief - Persnieuws - Contacteer ons - FAQ
 
 


Heikenskermis 2017Heikenskermis 2017

2007 …. oprichting van onze vzw Vleugels van Hoop én eerste barbecue op Heikenskermis!

Tien jaar waren we te gast op ‘t Heiken en mochten we dankbaar gebruik maken van de infrastructuur voor de organisatie van onze jaarlijkse barbecue ten voordele van onze projecten in het gebied der grote meren (Burundi, Congo, Rwanda en Uganda).

Het waren tien jaren van bijzonder vruchtbare samenwerking met de organisatoren en medewerkers van Heikenskermis, tien jaren van ontelbare mooie herinneringen, van zon én ook regen, van blij weerzien van de trouwe fans en van kennismaken met nieuwe gezichten.

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan : het nieuwe bestuur van Heikenskermis neemt nieuwe initiatieven voor de invulling van het programma. Vleugels van Hoop kiest ervoor om na tien onvergetelijke jaren in ‘schoonheid’ te eindigen. We zijn het bestuur en de medewerkers van Heikenskermis dankbaar voor de goede samenwerking en wensen hen voor de toekomst veel succes.

Niet getreurd, Vleugels van Hoop slaat zijn vleugels uit richting toekomst, hand in hand met andere ‘gedreven’ partners blijven we ons inzetten voor het goede doel!
En ... U hoort zeker nog van ons!

Met vriendelijke groeten,

Het voltallig Vleugels van Hoop-team

Top