Vleugels van Hoop

 
Vleugels van Hoop
 
Welkom - Wie zijn we? - Hoe helpen? - Projecten - Acties - Nieuwsbrief - Persnieuws - Contacteer ons - FAQ
 
 Music for Life 2015
Opvolging
FotoalbumVleugels van Hoop werd geselecteerd als goede doel bij Music for Life.
Zin om een actie op te zetten, via de site van Music for Life vind je ons terug bij 'Armoedebestrijding' en dan aanklikken in de alfabetische lijst...

De warmste week gaat door van 17 tot 24 december 2015!

Top


Opvolging

Tijdens de aktie klik hier

Exact Belgium schenkt aan vzw Vleugels van Hoop 11.065 euro via Music for Life.
Wemmel – Jan Lamaire, business manager van Exact Belgium overhandigde een  symbolische cheque ad 11.065€ aan de vertegenwoordigers van de vzw.  Het Spaans Hof in Oud-Heverlee vormde een mooi kader voor dit genereuze solidariteitsgebaar over landsgrenzen en oceanen heen.

Exact Belgium kwam aan dit bedrag in de allereerste plaats omdat deze mensen een groot hart hebben en dankzij een actie die het bedrijf hield in het kader van Music for Life eind 2015.  Als specialist in online business software schonk Exact tijdens de actie van Studio Brussel 10.000 € +5 € per afgesloten proefabonnement van Exact Online, dé online business software voor ondernemers en accountants. Het resultaat is dan ook schitterend!
Bij vzw Vleugels van Hoop, zelf een tevreden gebruiker, is men bijzonder blij met het genereuze gebaar van Exact Belgium. “Dit wordt voor de volle 100% besteed waar nodig, om al onze projecten in Midden-Afrika te ondersteunen. Vleugels van Hoop zal deze centen bijzonder goed gebruiken.” Wie het wenst en een beetje tijd wil vrijmaken, kan ons te allen tijde volgen op onze site http://www.vleugelsvanhoop.be

Jan Lamaire, Business Manager Cloud Solutions bij Exact Belgium: “Wij bieden ondersteunende online business software aan. Boekhouden is voor velen niet de favoriete hobby, maar het is evenzeer voor een vzw als Vleugels van Hoop absoluut noodzakelijk om een degelijke werking te garanderen. De keuze, via Music for Life, om Vleugels van Hoop te steunen was vrij snel gemaakt: zij leveren schitterend humanitair werk, bieden mensen een kans om op korte termijn autonoom te functioneren en zelf hun toekomst in handen te nemen!

Zij bieden eerst daadwerkelijke steun in plaats van een aalmoes, wij bieden hulp door boekhoudkundig vakmanschap.

Top


Fotos

Top