Vleugels van Hoop

 
Vleugels van Hoop
 
Welkom - Wie zijn we? - Hoe helpen? - Projecten - Acties - Nieuwsbrief - Persnieuws - Contacteer ons - FAQ
 
 Odisee Sint Niklaas
FotoalbumOdisee Sint Niklaas

Geld inzamelen voor een goed doel! Tof! Maar hoe beginnen we daaraan?

Na vele ideeën, gaande van een eetfestijn tot een snoepverkoop, zijn we gebotst op het idee om zelf hartjes wafeltjes te bakken. Zo gezegd, zo gedaan begonnen we vrijdag na onze 3 daagse met een eerst bak goed voor 400 wafeltjes. Veel zuchten, zenuwinzinkingen en lachbuien verder waren we toch erg trots op ons resultaat.

Na een succesvolle eerste verkoop via facebook, begonnen we vol goede moed aan nog 600 nieuwe wafeltjes om te verkopen op school en op de kerstmarkt in Lokeren. We vertrokken met een klein hartje naar school met de verwachting om niet echt veel te verkopen... Maar veel geroep en overtuig later waren er toch heel wat wafeltjes de deur uit. Ook op de kerstmarkt kwam de verkoop niet vlot op gang, tot we de beslissing namen om naar de klanten toe te gaan in plaats van ze naar ons te laten komen. Enkele uren later wist iedereen in Lokeren wat Vleugels van hoop doet en waren al onze wafeltjes uitverkocht.

We hebben met heel veel plezier geld ingezameld voor Vleugels van Hoop en er zelf ook veel plezier aan beleefd. Het was een fijne ervaring om een iets leuks te kunnen doen voor het goede doel!

Met vriendelijke groeten
Shari, Thali, Jana en Thessa

Top


Fotos

Top