Vleugels van Hoop

 
Vleugels van Hoop
 
Welkom - Wie zijn we? - Hoe helpen? - Projecten - Acties - Nieuwsbrief - Persnieuws - Contacteer ons - FAQ
 
 Ronde van Vlaanderen
Opvolging 2018
FotoalbumRonde van Vlaanderen 31 maart 2018

Zaterdag 31 maart 2018 wordt opnieuw een heroïsche dag. Duizenden wielertoeristen, ook Dirk Duquet,  treden dan in de voetsporen van Tom Boonen en Fabian Cancellara en rijden zelf hun Ronde van Vlaanderen. De langste afstand van 237 km, vertrekt net zoals de profs vanuit Antwerpen. 

Ook U kan dit mooie initiatief steunen:

BE88 0015 3001 4241 / mededeling :‘Ronde Dirk’            
(fiscaal attest vanaf 40€)

Top


Opvolging

Zaterdag 31 maart, D-day voor de wielertoeristen Ronde van Vlaanderen, zo ook voor Dirk Duquet die de vele kilometers zou afhaspelen om de projecten van ‘Vleugels van Hoop’ te laten sponsoren.

De ganse dag deed het waterzonnetje haar uiterste best én de regen bleef weg. Het team Ingrid, Bob, Marjolein, Annemoon, Marie-Roos, Anne, François en Bernadette begon aan de support ter hoogte van de Haaghoek te Sint Kornelius Horebeke. We zagen ze, de mannen en vrouwen, allemaal nog vol goede moed.  Maar eens de heuvels en de verraderlijke hellingen er aankwamen werd het moeilijker en kon je de getrainde renners herkennen : diegenen die, zelfs bergop, precies bergaf reden!!

Zus Gerda en Oma Duquet vervoegden ons aan de kruising van de N8 met de N415 in Zegelsem. Dochter Ninke kwam er even later aan en broer Paul die kwam, sprong zijn fiets op, reed weg en kwam terug de ganse dag door.
Op de Kruisberg in Ronse gaven Lut en Dominique een extra duwtje en vanaf dan was het 'alleen nog' de oude Kwaremont, de Paterberg ... het einde kwam in zicht!

Voor Dirk was het zijn '5de' deelname; hij heeft al meer dan voldoende bewezen dat hij dat allemaal aankan.
Ongelooflijk trots zijn we op onze eigenste flandrien die, doodmoe maar overgelukkig  en met een stralende lach de eindmeet bereikte in Oudenaarde.

Wij, van Vleugels van Hoop houden eraan om Dirk + 6666 keer te danken voor zijn fantastisch 'sponsorfiets-parcours van Vlaanderens Mooiste'.

Uw reporter, Bernadette.

Top


Fotos

Top