Vleugels van Hoop

 
Vleugels van Hoop
 
Welkom - Wie zijn we? - Hoe helpen? - Projecten - Acties - Nieuwsbrief - Persnieuws - Contacteer ons - FAQ
 
 


Ronde van Vlaanderen 2021
Opvolging 2021
FotoalbumDe Ronde van Vlaanderen wordt georganiseerd op zaterdag 18 september 2021. Met dezelfde iconische hellingen, dezelfde legendarische kasseistroken én dezelfde passie!

Top


Opvolging

Zaterdagochtend 5 uur… vroeg uit de veren om fiets en fietser, Dirk en broer Paul, naar Antwerpen te brengen voor de Ronde van Vlaanderen.

De start verliep zeer vlot, vlotter dan vorige edities vermits er veel minder deelnemers waren, ongeveer 6000 in plaats van de gebruikelijke 16000 in ‘normale’ omstandigheden én in het voorjaar. Nog wat kledingstukken uit vermits te warm en weg waren ze!

Geladen met bananen, rijsttaartjes, sandwiches, energie gels, water…. op weg naar het eerste afspraakpunt in Nederzwalm en nog Vleugels die komen supporteren: de eerste 100 km zitten in de benen. Maar we hebben ons moeten reppen want de fietsers waren meer dan een half uur vooruit op het schema! Aan de Haaghoek in Horebeke werd gepuft en geblazen want 2 km kasseien te gaan, tja net als de profs.

En dan begint het zwaarste deel van het af te leggen parcours: hellingen, afdalingen en kasseien.
Er komen nog supporters onze groep vervoegen.
Het weer was zalig, zowel voor de fietsers als voor de supporters.

Om 17u, meer dan een uur vroeger dan voorzien, arriveren Dirk en Paul aan de finish op de markt in Oudenaarde. Na 212 km zien ze er nog fris uit maar vooral voldaan. Tijd voor een fris en welverdiend biertje.

Proficiat mannen voor een geweldige prestatie!

Top


Fotos

Klik op de foto en bekijk het album

Top