Vleugels van Hoop

 
Vleugels van Hoop
 
Welkom - Wie zijn we? - Hoe helpen? - Projecten - Acties - Nieuwsbrief - Persnieuws - Contacteer ons - FAQ
 
 't Spijker Hoogstraten
Opvolging 2017
Fotoalbum't Spijker Hoogstraten

Voor de tweede keer werden we uitgenodigd door de directie en de leerkrachten van  ’t Spijker in  Hoogstraten om een nieuw project van ‘Vleugels van Hoop’ voor te stellen aan de kinderen van de basisschool.

Net als vorige keer trokken Paul Totori en Anita De Bont (oud-leerkracht in ’t Spijker) en Hilde, François & Bernadette (vzw Vleugels van Hoop) de kar.

Op  18, 19 en 20 april, trokken wij naar de school. Klas per klas kregen de leerlingen aan de hand van een powerpoint- presentatie  toelichtingen  over  Rwanda in het algemeen. Uiteraard kwam het gekozen project “bijenkwekerij” ook aan bod.  Door de allerkleinsten tot de grootsten uit klas 6 werd aandachtig geluisterd, vragen gesteld, het didactisch materiaal uitgetest en werden filmpjes bekeken.

De kinderen van de basisschool  doen een oproep  bij familie, kennissen en buren om hen financieel te steunen voor een sponsortocht door Hoogstraten ten voordele van het project van 'Vleugels van Hoop'. Kleutertjes wandelen een korte afstand, de lagere schoolkinderen stappen langer, naargelang de leeftijd.

Alvast hartelijk dank aan  alle leerlingen, directie en leerkrachten voor hun enthousiaste medewerking én succes met jullie actie!

Bernadette

Top


Opvolging

Zie foto's hieronder

Top


Fotos

Klik op de foto en bekijk het volledige album

Top