Vleugels van Hoop

 
Vleugels van Hoop
 
Welkom - Wie zijn we? - Hoe helpen? - Projecten - Acties - Nieuwsbrief - Persnieuws - Contacteer ons - FAQ
 
 

 


Staptocht 2022
Opvolging 2022
FotoalbumStaptocht 2022

Onze PR-verantwoordelijke, Bernadette wil graag fondsen inzamelen voor de projecten van onze vereniging.    
Uitdaging is stappen van ASZ campus Wetteren naar AZ Groeninge Kortrijk, vervolgens van AZ Maria Middelares Gent naar Oostakker (Lourdes) om aan te komen aan onze Maatschappelijke Zetel in Latem. Zij wil dit doel, met 115 Km in de benen, absoluut halen!
"‘k Ga stappen voor het goede doel uit dankbaarheid ten aanzien van de medische teams die mijn herstel mogelijk hebben gemaakt maar ook als wake-up omdat de meeste mensen in het zuiden die kans op genezing van kanker veelal niet krijgen. Er is ginds, inzake geneeskundige zorgen, nog immens veel werk aan de winkel!  Samen met ons voltallig bestuur zoek ik mensen en bedrijven die dit initiatief willen sponsoren.  Alvast super dikke MERCI bij voorbaat!"
U kan deze actie steunen met melding: ‘Bernadette stapt met Vleugels’ (F.A. vanaf 40€).

Top


Opvolging

Aan alle sponsors van mijn stapactie : ONEINDIG maal dank U wel !

Stappen met een doel voor ogen was het plan. Het idee kwam dus niet zo maar uit de lucht gevallen. Ook moest ik niet perse lang ver weg zijn. En… ik kan wel degelijk tijd vrijmaken maar hoef niet over de laatste hightech-wandeloutfit te beschikken.

Stappen uit erkentelijkheid ten aanzien van allen die mij steunden tijdens mijn rotkanker-periode. Familie, vrienden, buren, artsen, coachen, kinesisten,…. Zo veel mensen die klaarstonden en staan. Een mens zou van minder emotioneel worden.

Stappen ook als oogopener voor de precaire toestanden in sommige delen van de wereld.
Daar waar mensen geen beroep kunnen doen op geneeskundige zorgen, daar waar enkel de sterksten en de rijkeren kunnen overleven.

Stappen en tijd hebben om na te denken. Tijd waarin gedachten allerhande voorbijflitsen, gedachten voor zaken die er echt toe doen en daar dan verder op  kauwen.
Zó vertrokken voor wat essentieel levensgemijmer…

Stappen en enkel de bordjes volgen is een ontspannende ervaring. Door het repetitieve kuist je harde schijf zich als vanzelf op.  Geen schermen, belastings-brieven, facturen,……
Al die toxische info die geruisloos gist, wordt verticaal geklasseerd. Waardoor er ineens veel ruimte vrij komt, men zich bij elke stap wat lichter voelt en alle zintuigen worden gereset.

Stappen is ook een voorraad pleisters en plakkers inslaan om gespaard te blijven van blaren.
Een supplement magnesium voorzien om  adequaat te handelen in geval van krampen in benen en billen. En… je zowaar te bezondigen aan voedsel en drankjes zonder te moeten vrezen voor de weegschaal die op tilt zal slaan… kalorietjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.
153.299 stappen op 115 km aan de eindmeet.
Doel dat ik, mede dankzij Uw steun kon waarmaken.

Mijn bijzonder oprechte dank voor Uw sponsoring aan mijn inspanning.
Van ganser harte,
Bernadette

Top


Fotos

Klik op de foto om het album te bekijken

Top