Vleugels van Hoop

 
Vleugels van Hoop
 
Welkom - Wie zijn we? - Hoe helpen? - Projecten - Acties - Nieuwsbrief - Persnieuws - Contacteer ons - FAQ
 
 


Kerstmarkt Steenkerke
Opvolging 2017
FotoalbumKerstmarkt Steenkerke 2017


Ook hier is Vleugels van Hoop aanwezig. Komt U ook ?
We hebben er een standje met allerlei leuke hebbedingen en een speciale editie champagne tgv het 10-jarig bestaan van onze vereniging, ideaal als je nog op zoek bent naar eindejaarsgeschenkjes.  Hopelijk tot dan !

 

Top


Opvolging

In normale omstandigheden neem je deel aan de Kerstmarkt in eigen streek, hooguit één dorp  verderop ... maar dat is buiten Vleugels van Hoop  gerekend
Wij sloegen onze vleugels uit en waren present in Steenkerke: deelgemeente van Veurne,  het dorp van Willem, daar  waar de Verlodt’s neerstreken nà hun Afrika avontuur,  kortom in de autenthieke Westhoek.  Onze ambassadeur François is er niet geboren, wel getogen en hoort  er, sinds mensenheugnis, thuis (sedert  zijn dienstplicht en gezien  het gebrek aan recruten, zelfs lid van  het plaatselijk oudstrijderskorps).

Anno 2017 Pop-Up Kerstmarkt Steenkerke:

De weergoden waren bijzonder wispelturig: een flauw zonnetje, stevige windbuien,  bittere kou en striemende regen.  De locatie was prima: ons tentje naast de kribbe en vlakbij de ingang van het wondermooie kerkje.  De oude pastorie, heden ten dage een B&B, stelde  voor de gelegenheid haar deuren open voor het oeuvre van kunstenaars met faam en naam.
Er was veel volk op de been en de sfeer zat er meteen in. De Kerstman met paarden en koets, een muziekensemble, een carrousel, kinderen, sympathisanten allerhande... allen vonden ze de weg naar de vele stalletjes. Waarbij vooral spijs en drank succes hadden.
     
Dank U Feestcomité Steenkerke en elkeen die ook ons kraampje bezochten voor jullie genegenheid  ten overstaan van de projecten van vzw Vleugels van Hoop.

 

Top


Fotos

Klik op de afbeelding .....

Top