Vleugels van Hoop

 
Vleugels van Hoop
 
Welkom - Wie zijn we? - Hoe helpen? - Projecten - Acties - Nieuwsbrief - Persnieuws - Contacteer ons - FAQ
 
 
Torfs 2017
Opvolging 2018
FotoalbumTorfs 2017

Einde 2017 diende Vleugels van Hoop een project in om mee te dingen naar één van de bijdragen die het Torfsfonds toekent aan goede doelen. Een heel mooi initiatief vanwege Torfs!
We dienden een project in voor de aankoop van regenmateriaal (laarzen en regenjassen) voor de kinderen van het CRVO in Oeganda. Tijdens het zware regenseizoen haken immers veel kinderen af om de lange weg naar school af te leggen.


We hadden geluk want ons project haalde uit de 500 ingezonden dossiers de stemronde!
En dank zij de vele sympathisanten die een stem uitbrachten voor onze vzw werd ons project geselecteerd en ontvingen we het mooie bedrag van 1000€ !
En er volgde nog een leuk extraatje!  Op 13 februari 2018 werd één van onze bestuursleden uitgenodigd in het hoofdkantoor te Sint-Niklaas om een leuk filmpje te maken van ons project!

Top


Opvolging

Dinsdag 13 februari 2018, 16 u : toch een beetje zenuwachtig om de gebouwen van Torfs binnen te gaan voor het interview! Maar wat een warme ontvangst door de mensen van Torfs! Het enthousiasme en de interesse van de medewerkers en van de commercieel directeur voor ons goede doel en alle andere goede doelen werkte ontspannend en al gauw werd er ronduit verteld over Afrika, over Oeganda,….ervaringen uitgewisseld!


Terwijl ik voor de camera honderduit vertelde over onze projecten in Afrika was er een lieve mevrouw die in een tekening mijn verhaal vastlegde: onze verbondenheid waarmee we hoop (en centen) uitdragen naar Afrika om de mensen er op weg te helpen naar een beter leven.
Het half uurtje was snel voorbij, ik ging met een warm gevoel terug naar huis.
Van harte dank aan alle medewerkers van het Torfs-fonds voor deze unieke kans!

Top